REGULAMENT DE PARTICIPARE „CLUB ALFREO”

Conform Deciziei nr. 158 / 20.11.2014

„CLUB ALFREO” este un program de fidelitate creat pentru clientii SC FLEXPRESSO SRL, clienti care nu au incheiat alte contracte cu SC FLEXPRESSO SRL, care nu beneficiaza de alte discount-uri sau care intra in alte categorii de exceptii.

OBIECTIVE

- fidelizarea clientilor SC FLEXPRESSO SRL;

- cresterea numarului de clienti noi;

- cresterea cifrei de afaceri.

ORGANIZATOR

SC FLEXPRESSO SRL, cu sediul in Bariera Valcii, nr. 78, Craiova, Dolj, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J16/1163/2011, avand cod de inregistrare fiscala RO28661428, Cod IBAN RO37BRDE170SV76363731700 deschis la BRD CRAIOVA, reprezentata legal prin domnul ANDREI Serban Adrian, in calitate de Administator, denumita in continuare „Organizator”.

DURATA PROGRAMULUI

- Programul „CLUB ALFREO” a fost lansat la data de 01.12.2014 si are durata nedeterminata. Organizatorul are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea programului.

- Instiintarea privind incetarea programului va fi afisata de Organizator cu cel putin 15 zile calendaristice inainte de data incetarii programului la sediul acestuia si pe site-ul www.alfreo.ro (magazin.alfreo.ro).

CRITERII DE ELIGIBILITATE SI CONDITII GENERALE DE UTILIZARE

Poate fi participant la programul „CLUB ALFREO” orice persoana si/sau reprezentant al unei companii care se inregistreaza si comanda pe site-ul www.alfreo.ro (magazin.alfreo.ro).

Participantii la programul de fidelitate „CLUB ALFREO” sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament de participare, denumit in continuare „Regulamentul Oficial”.

Inregistrarea pe site: participantul este obligat sa completeze formularul de inscriere cu date reale. Participantul trebuie sa completeze toate campurile marcate ca obligatorii in formularul de inscriere. Formularul continand date incomplete nu este valid, ceea ce atrage dupa sine imposibilitatea primirii si activarii beneficiilor.

MECANISMUL DE FUNCTIONARE

In functie de produsele si cantitatile comandate, clientii pot beneficia de urmatoarele avantaje:

1. Facilitati la transport, care va fi:

a) GRATUIT - daca livrarea se va face direct de reprezentantii SC FLEXPRESSO SRL in zilele stabilite de distributie pe traseul respectiv;

b) GRATUIT - daca livrarea se va face prin intermediul firmei de curierat „Urgent Cargus” in localitatile aflate in reteaua „Urgent Cargus” la achizitionarea a minim 4 cutii continand 24 monodoze de cafea sau o cutie continand 150 monodoze de cafea sau un espresor „Alfreo Minnie”;

c) GRATUIT pana in localitatea din reteaua „Urgent Cargus”, clientul urmand sa achite doar contravaloarea kilometrilor suplimentari fata de cea mai apropiata localitate din reteaua „Urgent Cargus” - pentru livrarile in localitatile aflate in afara retelei „Urgent Cargus” si la achizitionarea produselor in cantitatile precizate la punctul b).

2. Discount-uri acordate

a) In functie de istoricul comenzilor livrate si achitate, clientii beneficiaza de plafoane de discount in functie de produsele si cantitatile achizitionate astfel:

Nr. cutii standard Discount [%]
102%
203%
304%
405%
506%
607%

- O cutie de cafea standard contine 24 de monodoze.

- O cutie cu 150 monodoze echivaleaza cu 5 cutii standard.

- Un aparat Minnie echivaleaza cu 10 cutii standard.

Dupa logarea in magazin, clientii vor vedea procentul de discount pentru respectiva comanda, precum si pretul special activat (pret obtinut din pretul de lista minus discount).

Discount-urile se aplica doar la achizitionarea de cafea tip monodoze (nu si pentru alte produse).

Discount-urile obtinute in functie de istoricul comenzilor livrate si achitate nu au termen de valabilitate (se pot folosi pana la incetarea programului „CLUB ALFREO”).

b) Discount de volum

La o comanda de minim 10 cutii standard de cafea sau minim doua cutii de 150 de monodoze (sau combinatii) clientii primesc discount suplimentar de 10% aplicat doar acelei comenzi, indiferent de grila de discount in care se incadreaza.

3. Puncte de fidelizare

a) Punctele de fidelizare se cumuleaza fara termen de expirare si reprezinta 2% din valoarea neta a fiecarei facturi livrate si achitate.

b) Punctele se calculeaza la valoarea fara TVA, iar rezultatul se rotunjeste in minus.

c) Valoarea unui punct este de 1RON (valoare neta la care se va calcula TVA la factura in care se utilizeaza punctele).

d) Punctele se acorda doar dupa emiterea facturii si se storneaza in cazul facturilor returnate sau anulate.

e) Punctele se cumuleaza si se pot folosi la orice comanda ulterioara.

f) Punctele pot fi folosite doar pentru a scadea valoarea facturii.

g) Acordarea punctelor de fidelitate de catre SC FLEXPRESSO SRL echivaleaza cu acordarea de discount.

4. Sistem de recomandari

a) Orice persoana care a atins pragul de 3% discount poate face recomandari.

b) In urma finalizarii recomandarii (creare cont si achizitie pachet vanzare):

- clientul care a facut recomandarea primeste 2% din valoarea fara TVA ( transformata in puncte de fidelizare), a oricarei facturi ulterioare achizitiei pachetului si un bonus de 20 puncte (primit o singura data)

-clientul recomandat primeste 2% din valoarea fara TVA ( transformata in puncte de fidelizare), a oricarei facturi ulterioare achizitiei pachetului si un bonus de 10 puncte (primit o singura data). De asemenea va fi incadrat direct la la pragul de discount de 3%, prag ce-i permite sa faca la randul sau recomandari (va fi instiintat si prin email) . Clientul ramane pe acest prag de 3% pana achititioneaza echivalentul a 20 de cutii cafea.

c) Incepand cu al doilea aparat inregistrat pe acelasi cont, nu se mai acorda bonusuri nici clientului care face recomandarea nici celui recomandat, acestia primind doar puncte de fidelizare.

ALTE PREVEDERI

1. Comenzile on-line nu influenteaza conditiile contractuale stabilite prin contractele de furnizare de produse incheiate intre SC FLEXPRESSO SRL si parteneri, contracte care se deruleaza prin reteaua proprie de distributie a SC FLEXPRESSO SRL.

2. SC FLEXPRESSO SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, prin afisarea noului regulament la sediul acestuia si pe site-ul www.alfreo.ro (magazin.alfreo.ro).

3. Toate facilitatile acordate conform prezentului regulament sunt valabile doar pentru comenzile on-line.

DISPOZITII FINALE

Prezentul regulament intra in vigoare la data 01.12.2014.

Regulamentul poate fi accesat la sediul firmei si pe site-ul www.alfreo.ro (magazin.alfreo.ro).

SC FLEXPRESSO SRL

ANDREI Serban Adrian