Cum cumpar

Selecteaza produsele

Cumparare Alfreo

Alege produsele dorite apoi adauga-le in cosul de cumparaturi apasand butonul “adauga in cos” de sub fiecare produs din magazin.

Cosul de cumparaturi

Ai posibilitatea de a revedea lista produselor, de a actualiza cantitatea produselor pe care intentionezi sa le comanzi sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate apasand butonul “Detalii Cos”

Sa comanzi este simplu ca 1-2-3!

Ai ocazia de a vedea toate promotiile de care poti beneficia apasand pasul 1 din comanda.

Daca te incadrezi in conditiile cerute pentru a beneficia de o promotie, aceasta va aparea activata in banda albastra in care este trecut totalul comenzii:

Cumparare Alfreo

Daca ai acumulat puncte de fidelizare si doresti sa le folosesti scazandu-le din comanda, vei putea face acest lucru in pasul 2 al comenzii:

Cumparare Alfreo

Finalizarea comenzii

Pentru a finaliza comanda apasati butonul “Trimite comanda” dupa ce ai verificat in prealabil corectitudinea datelor de facturare si livrare.

Cumparare Alfreo

Starea comenzii

Dupa ce ai trimis comanda vei fi contactat telefonic in cel mai scurt timp de catre unul din reprezentatii nostri pentru confirmarea comenzii. Acest pas este necesar pentru verificarea comenzii si stabilirea detaliilor de livrare. Veti fi tinut la curent prin e-mail si de asemenea in meniul “Contul meu”/ Istoric Comenzi de starea comenzii (lansata, preluata, confirmata, facturata sau livrata).

Cumparare Alfreo - istoric